Activiteiten

Op deze pagina vind je binnenkort een overzicht van de Heroes Comic Con-activiteiten. Er zijn te veel activiteiten om hier op te sommen, maar deze highlights zullen je zeker zin geven om het evenement verder te ontdekken. Have fun!

The Beast

Baan je een weg door het grootste opblaasparcours van Europa! Deze activiteit vraagt géén extra kosten; ga er gewoon op en maak plezier!

LASER SHOOTING

Pew-pew-pew! Lasershoot je een weg naar de overwinning! Heb je de nauwkeurigheid van Deadshot? Of ben je meer een Stormtrooper? Test het in deze challenge!

CONCERT: THE WORLD OF WARBLERS

Een muzikale mashup van Game of Thrones en Pirates of the Caribbean, of andere popcultuursongs? Geen probleem voor de 23 zangers van The World of Warblers!

Millennium falcon filmset

Stap in een zeer gedetailleerde replica van de Millennium Falcon en neem wat selfies in je Star Wars cosplay.

live drawing battle

Kom kijken hoe ‘s werelds beste striptekenaars live voor jou strijden en tekenen! Wie heeft de scherpste pen, wie heeft de meest ongebreidelde creativiteit? En het belangrijkste, hoe zullen de geweldige resultaten eruit zien?

ZELDA EXPO

Ontdek een levensgroot standbeeld van prinses Zelda, games, verzamelobjecten en vele andere cultvoorwerpen van deze iconische game-serie, in een prachtige nieuwe tentoonstelling!

portfolio review

Voor het eerst in België krijg je de kans om je eigen comic-werk voor te leggen aan de beste editors van Marvel en DC Comics! Je krijgt tips en trucs, manieren om te verbeteren en goede raad van de beste van de besten! En wie weet, misschien krijg je wel een job bij de sterren aan het comic-firmament.

q&a panels

Als je een vraag wil stellen aan de acteurs, mis dan hun vraag-en-antwoordshow op het podium niet! We zijn er ons van bewust dat het ontmoeten van je held(en) iets unieks is voor de fans. Daarom zijn alle Q&A-shows gratis toegankelijk.

Panel C.B. CEBULSKI (Marvel comics)

De hoofdredacteur van Marvel Comics neemt de tijd om zijn geheimen en anekdotes met jou te delen in workshops en panels.

panel
marie javins
(dc comics)

De hoofdredactrice van DC Comics neemt de tijd om haar geheimen en anekdotes met jou te delen in workshops en panels.

LIGHTSABER ACADEMY

Zwaai met je lichtzwaard alsof je bent uitverkoren door The Force, of train als veelbelovende Padawan, in de Lightsaber Academy!

THE STAR WARS ZONE

Neem foto's in nostalgische Star Wars-settings, laat je verbazen door De Grote Parade vol cosplayers en replica's en nog veel meer, op Heroes Comic Con!

DANCE DANCE REVOLUTION

Dans op de maat en stamp op de pijlen om de hoogste score te halen. Domineer de platforms in Dance Dance Revolution!

JUST DANCE (UBISOFT)

Het ultieme dansspel is terug! Ubisoft presenteert opnieuw een geweldige mogelijkheid om te dansen en sjansen in echte en virtuele vorm. Klaar voor de start? Shake!

il était une fois

Il était une fois dompelt kinderen onder in de magische wereld van dappere prinsen en prinsessen, trotse piraten en superhelden, elfjes en feeën met originele activiteiten.

belgian potterheads

‘We’re with you, whatever happens’. Dat is exact waar de Belgian Potterheads voor staan. Als fangroep brengen ze iedereen samen die de sprong durft te wagen in de magische wereld van tovenaars en heksen.

belhypnoze

Ben je klaar voor een reis naar je onderbewustzijn? Tijdens Heroes Comic Con geeft Belhypnoze Club jou de kans om de grenzen van je verbeelding op de proef te stellen. Durf jij dit avontuur aan?

lego constructions

Heb je een passie voor LEGO? BeLUG is er voor alle liefhebbers, bouwers en verzamelaars. Tijdens Heroes Comic Con ontdek je heel wat kleurrijke en geeky constructies.

retro gaming

Are you ready to beat the high scores? Daag je vrienden uit voor een wedstrijd Dance Dance Revolution, Jubeat, Guitar Hero of Just Dance. Zo maak je er gegarandeerd een fantastische dag van.

initiatie zwaardvechten

Leer met zwaarden vechten. Via Bruxellensis leert jou honderden vechttechnieken en helpt jou een enorm zwaard hanteren net zoals Cloud. Word een echte zwaardvechter zoals in Game of Thrones.

sword camera

Het is tijd om te poseren, want Sword Camera komt naar Heroes Comic Con. Transformeer in je favoriete stripfiguur of in de stoerste videogame avatar en laat je fotograferen door een professional.

ranger nation

Ranger Nation Belgium is een cosplaygroep met focus op Power Rangers. Je kan hen vinden met een stand boordevol activiteiten, cosplay, collectibles, props en greenscreen photobooth.

Noorse mythologie

Maak je klaar voor de goden van de Noorse mythologie. Beantwoord Odins vragen, vecht tegen de reuzen met Thor's hamer, schrijf een gedicht voor Bragi en duelleer met Loki. Een reeks minigames, bordspellen en uitdagende evenementen nemen je mee terug naar de Vikingtijd.

gaming zone

The game is on! Van de grootste klassiekers tot de allernieuwste VR games, er is voor ieder wat wils. Begeef je naar onze Gaming Zone en maak je klaar voor een wedstrijdje Street Fighter, Tekken of Xonotic.

role playing

Verken diverse werelden vol spannende verhalen. Spelers kruipen in de huid van personages in uiteenlopende werelden, van traditionele middeleeuwse fantasy tot cyberpunk, en van esoterisch tot post-apocalyptisch.

Goldorak Xperienz

De meeslepende tentoonstelling gewijd aan Goldorak! De serie die een enorme impact heeft gehad op de generaties die het heeft beïnvloed. Trommel jouw vrienden op die fan zijn van de anime en bezoek de ongelooflijke officiële tentoonstelling over de reuzenrobot die een heel tijdperk heeft gekenmerkt.

ghibli expo

Houdt jij van het Ghibli universum? Hebben Spirited Awy, Ponyo of Totoro geen geheimen voor jou? Kom en dompel je onder in de Ghibli atmosfeer!

RC DRIFT

In deze RC Drift-demonstratie zullen professionals hun op afstand bestuurbare voertuigen rond een indrukwekkend stadscircuit laten driften. Elke auto is een verwijzing naar een populaire serie of heeft een prachtige custom carrosserie. Ga erheen en laat je meeslepen door een hypnotiserend schouwspel!

anark grafik

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Anark Grafik is schilder en beeldend kunstenaar en maakt de mooiste illustraties van jouw favoriete videogame en fantasy film.

Stream'her

Wat weet jij over streaming? Test je kennis bij Stream’Her, de community voor het ondersteunen en promoten van vrouwen in de streamingwereld. Neem deel aan een quiz en volg een workshop rond streaming en sociale netwerken.

berserk expo

Dompel je onder in de fantastische saga van Guts, de belichaming van de Berserk manga. De Berserk Chronicles tentoonstelling laat jou gigantische decors ontdekken met levensgrote realistische beelden.

Rainbow Geeks

Iedereen mag en kan zichzelf zijn! Ook de LGBTQIA+ community wordt tijdens Heroes Comic Con vertegenwoordigd. Dit feest is voor alle geeky fans van strips, games, films, series, cosplay, bordspellen en andere popcultuurfenomenen. 

DRAGON BALL BELGIUM TEAM

Fan van Dragon Ball ? Stap dan zeker in het leven van Son Goku en ontmoet Master Roshi, Bulma, Vegeta en Krillin in nostalgische decors!

ghostbusters

Who you gonna call? Ghostbusters is de enige officële Ghostbusters fanclub in België en neemt je met zijn props en cosplay mee naar het jaar 1984.

molengeek

De technologiesector toegankelijk maken voor iedereen? Dat is de missie van MolenGeek. Dankzij opleidingen, een coworking space en dynamische evenementen zoals Hackathons en Geektalks slagen ze voor de volle 100% in hun opzet.