Workshops, Panels & Experten

Tekenaars, cosplayers, wetenschappers en andere experten zullen hun geheimen onthullen op Heroes Comic Con!

Op deze pagina onthullen we welke skills je zal kunnen aanscherpen of aanleren op Heroes Comic Con en welke experten je daarbij zullen begeleiden.

LIGHTSABER ACADEMY

Zwaai met je lichtzwaard alsof je bent uitverkoren door The Force, of train als veelbelovende Padawan, in de Lightsaber Academy!

q&a panels

Als je een vraag wil stellen aan de acteurs, mis dan hun vraag-en-antwoordshow op het podium niet! We zijn er ons van bewust dat het ontmoeten van je held(en) iets unieks is voor de fans. Daarom zijn alle Q&A-shows gratis toegankelijk.

portfolio review

Voor het eerst in België krijg je de kans om je eigen comic-werk voor te leggen aan de beste editors van Marvel en DC Comics! Je krijgt tips en trucs, manieren om te verbeteren en goede raad van de beste van de besten! En wie weet, misschien krijg je wel een job bij de sterren aan het comic-firmament.

Panel C.B. CEBULSKI (Marvel comics)

De hoofdredacteur van Marvel Comics neemt de tijd om zijn geheimen en anekdotes met jou te delen in workshops en panels.

panel
marie javins
(dc comics)

De hoofdredactrice van DC Comics neemt de tijd om haar geheimen en anekdotes met jou te delen in workshops en panels.

Stream'her

Wat weet jij over streaming? Test je kennis bij Stream’Her, de community voor het ondersteunen en promoten van vrouwen in de streamingwereld. Neem deel aan een quiz en volg een workshop rond streaming en sociale netwerken.

il était une fois

Il était une fois dompelt kinderen onder in de magische wereld van dappere prinsen en prinsessen, trotse piraten en superhelden, elfjes en feeën met originele activiteiten.

initiatie zwaardvechten

Leer met zwaarden vechten. Via Bruxellensis leert jou honderden vechttechnieken en helpt jou een enorm zwaard hanteren net zoals Cloud. Word een echte zwaardvechter zoals in Game of Thrones.

belhypnoze

Ben je klaar voor een reis naar je onderbewustzijn? Tijdens Heroes Comic Con geeft Belhypnoze Club jou de kans om de grenzen van je verbeelding op de proef te stellen. Durf jij dit avontuur aan?

molengeek

De technologiesector toegankelijk maken voor iedereen? Dat is de missie van MolenGeek. Dankzij opleidingen, een coworking space en dynamische evenementen zoals Hackathons en Geektalks slagen ze voor de volle 100% in hun opzet.

Atelier