Handtekeningen & commissies

Wees eerst!

Kom vroeger binnen om de artiest van jouw keuze te ontmoeten! Check de tickettypes op de ticketpagina.

Als je vooraan in de rij staat, heb je veel meer tijd om deel te nemen aan alle andere activiteiten op Heroes Comic Con.

Wees eerst als VIP!

Neem een VIP-ticket en geniet van tal van voordelen!

The Comic Shop

Meerdere shops zullen strips, comics en andere schatten te koop aanbieden, waarna je je handtekening kan vragen bij de betrokken artiesten.

Algemene Comic Village-regels: – Ga in de rij van de artiest staan om een tekening te ontvangen. – Als je de rij verlaat, kun je je plaats niet meer terugkrijgen. Wie wegloopt, verliest zijn plek. – Alleen de bezoekers in bezit van een VIP-ticket kunnen al vanaf 9u aanschuiven in de rij van een artiest naar keuze. Gelieve de volgorde van de rij te respecteren. – Iedereen die zich vóór algemene openingstijd in de rij van een artiest bevindt (en niet in het bezit is van een geldig toegangsbewijs), wordt geweigerd. Zodra de rij van bezoekers met een VIP-ticket is gevormd, mogen “niet-VIP’s” naar het einde van de rij. – Maximaal 10 strips zullen door de artiest worden gesigneerd. Uitzonderingen kunnen worden aangekondigd voor bepaalde gasten. – Respect tussen bezoekers, verzamelaars en ten opzichte van de kunstenaars is essentieel. – Het maximale formaat dat wij accepteren is A4 (papier, gastenboek, …) – Er wordt een lunchpauze voor de artiesten voorzien. – Kinderen onder de 10 jaar die voor hun ouders in de rij gaan staan, worden naar de beveiliging gebracht. – Als je iemand de regels ziet overtreden, meld hem dan bij een lid van het Comic Village-team. – Een toegangsticket tot Heroes Comic Con garandeert niet 100% dat je een handtekening of tekening kan bemachtigen. Er wordt voorrang gegeven aan mensen die in de wachtrij staan. Verlaat de wachtrij alstublieft niet langer dan 10 minuten. Alle tekenaars zullen in de Comic Village te vinden zijn, tenzij anders vermeld. Bovenstaande informatie is gebaseerd op informatie die van de artiesten is verkregen en kan te allen tijde worden gewijzigd. De organisatie van Heroes Comic Con is niet verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen.