Wat is Heroes Comic Con?

Heroes Comic Con is de ontmoetingsplaats voor fans van strips, gaming, films, series, cosplay, bordspelletjes en andere popcultuurfenomenen, in de hoofdstad van Europa.

Naar Heroes Comic Con komen is je onderdompelen in een ander universum dankzij decoraties en cosplayers!

Een groot feest gewijd aan popcultuur

Ontmoet de sterren, koop de merch, neem de foto’s, speel de games, en ervaar wat er op je scherm staat in het echt, in het hart van Europa. Maak kennis met Heroes Comic Con, het evenement dat alles brengt wat je zou verwachten en het naar nieuwe horizonten brengt.

De focus ligt op fandom in al zijn vormen, van de grootste fans tot de toevallige streamingabonnees met een oogje op het hoofdpersonage. If you’ve ever pressed play, this is where you’ll want to stay.

Eén ticket, twee evenementen!

Met je comic con ticket krijg je gratis toegang tot het Made in Asia- & YouPlay-festival, het grootste evenement in de Benelux gewijd aan de Aziatische popcultuur, manga, videokunstenaars en meer.

Met slechts één ticket kun je Heroes Comic Con met zijn tentoonstellingen gewijd aan science fiction en fantasy bezoeken en vervolgens die van Made in Asia ontdekken die gewijd zijn aan de grootste manga’s! En dit is maar één voorbeeld. Waarom scoor je geen handtekening van een beroemde acteur op Heroes Comic Con voordat je een mangaka ontmoet op Made in Asia?

Ontdek Made in Asia

Geniet van twee festivals voor de prijs van 1! Made in Asia omvat een Koreaans dorp met Kpop, Japanse cultuurzones, een Aziatisch dorp met origamiworkshops, talismannen en nog veel meer. Maar ook initiaties voor Mahjong, Go en andere Aziatische spellen. Ontdek een heel nieuw universum vlak naast Heroes Comic Con!