It’s time to meet your Heroes!

24 – 25 sept 2022 Brussels Expo

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Openingsuren

Zaterdag 24 september: 10u – 19u Zondag 25 september: 10h – 18h Fans met een VIP of Priority ticket kunnen al van 9u binnen, in plaats van 10u.

Heroes Comic Con is het evenement dat je alles biedt wat je verwacht en meer!

Ontmoet de sterren, koop de merch, neem de foto’s, speel de games en beleef wat je normaal gezien op je scherm beleeft, in het echt, in het hart van Europa. Heroes Comic Con is het evenement dat je alles biedt wat je verwacht en meer! De focus ligt op fandom in al zijn vormen. Of je nu een serie- en filmfan bent of gewoon een toevallige abonnee van een streamingplatform, deze comic con is iets voor jou!

If you’ve ever pressed play, this is where you’ll want to stay.

De acteurs

Katee Sackhoff

Battlestar Galactica - Star Wars - Longmire - 24 - The Flash

Alyssa Milano

Charmed - Who's the Boss - Melrose Place - Mistresses

Matt Smith

Doctor Who - House of the Dragon - The Crown - Last Night in Soho

Emily Swallow

Supernatural - The mandalorian - Castlevania -The Last of Us: Part II

Dan Fogler

Fantastic Beasts - The Walking Dead - Hannibal - Fanboys - The Goldbergs

Matt Smith

Doctor Who - House of the Dragon - The Crown - Last Night in Soho

À quoi as-tu droit avec ton ticket ?

Toegang tot Made in Asia

Een ticket voor Heroes Comic Con, het evenement gewijd aan westerse popcultuur, geeft je eveneens toegang tot Made in Asia, het festival voor fans van Aziatische popcultuur. Beide evenementen vinden tegelijkertijd plaats in Brussels Expo, en je kunt binnen van het ene naar het andere evenement gaan.

Internationale acteurs

Heroes Comic Con brengt de grootste sterren van de film- en tv-wereld naar Brussel. Ga op de foto met je helden in fotoshoots, schud hen de hand, neem selfies aan de signeertafels en stel hen vragen op het Q&A-podium. Het is tijd om je helden te ontmoeten!

Een enorme Merch Market

Honderden exposanten zullen producten verkopen die verband houden met films, series, games, bordspellen, cosplay en andere popcultuurthema's. Ga naar huis met een souvenir van Heroes Comic Con!

Tonnen activiteiten

Heroes Comic Con zal je vele avonturen bieden om te beleven! Toneelvoorstellingen, concerten, workshops, panels, retro- en gloednieuwe games, bord- en rollenspelgebieden, levensechte rekwisieten en decors, zones met Aziatische, Amerikaanse en Europese delicatessen,... Deze comic con biedt een geweldige totaalervaring!

Om niets te missen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Heroes Comic Con!