Gaming activiteiten

Op deze pagina vind je binnenkort een overzicht van gaming-activiteiten op Heroes Comic Con.
We kunnen niet alle standen en activiteiten opsommen, maar met deze lijst heb je een mooi overzicht van highlights! Ben je klaar om te spelen en alle records te breken?

JUST DANCE (UBISOFT)

Het ultieme dansspel is terug! Ubisoft presenteert opnieuw een geweldige mogelijkheid om te dansen en sjansen in echte en virtuele vorm. Klaar voor de start? Shake!

ZELDA EXPO

Ontdek een levensgroot standbeeld van prinses Zelda, games, verzamelobjecten en vele andere cultvoorwerpen van deze iconische game-serie, in een prachtige nieuwe tentoonstelling!

DANCE DANCE REVOLUTION

Dans op de maat en stamp op de pijlen om de hoogste score te halen. Domineer de platforms in Dance Dance Revolution!

retro gaming

Are you ready to beat the high scores? Daag je vrienden uit voor een wedstrijd Dance Dance Revolution, Jubeat, Guitar Hero of Just Dance. Zo maak je er gegarandeerd een fantastische dag van.

gaming zone

The game is on! Van de grootste klassiekers tot de allernieuwste VR games, er is voor ieder wat wils. Begeef je naar onze Gaming Zone en maak je klaar voor een wedstrijdje Street Fighter, Tekken of Xonotic.

anark grafik

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Anark Grafik is schilder en beeldend kunstenaar en maakt de mooiste illustraties van jouw favoriete videogame en fantasy film.

Stream'her

Wat weet jij over streaming? Test je kennis bij Stream’Her, de community voor het ondersteunen en promoten van vrouwen in de streamingwereld. Neem deel aan een quiz en volg een workshop rond streaming en sociale netwerken.