Comic Village

Welkom in de Comic Village van Heroes Comic Con, waar de grootste artiesten samenkomen om jou te ontmoeten!

Op Heroes Comic Con nodigen we de grootste namen uit de stripwereld uit en plaatsen hen als goeroes aan de top van de Comic Village-berg. De grote uitgevers zoals Marvel en DC Comics sturen hun beste en populairste veteranen en jullie, de gelukkigen, krijgen de kans hen te ontmoeten. Zij staan klaar om jou unieke kunstwerken, handtekeningen en advies te geven. Hieronder vind je meer informatie over hoe het werkt, waar je heen moet en waarom het een unieke kans is. Laten we de kunst van de passie en de passie van de kunst vieren.

Portfolio Reviews door de besten in de sector

Grijp je kans om je eigen comic-werk voor te leggen aan Paul Kaminski, editor bij DC Comics! Je krijgt tips en trucs, manieren om te verbeteren en goede raad van een wereldvermaard expert! En wie weet, misschien krijg je wel een job bij de sterren aan het comic-firmament.

Comic Village-gasten

Slechts enkele talenten op deze planeet zijn goed genoeg om populaire franchises in strips te vertalen, of miljoenen fans te beïnvloeden met originele verhalen en personages. Dit zijn de mensen die Heroes Comic Con op een glanzend voetstuk wil plaatsen. Dit zijn de mensen die Heroes Comic Con op een glanzend voetstuk wil plaatsen. Schud hun handen, bespreek je favoriete verhaallijnen en stel hen vragen. Veel plezier!

IVAN REIS

Ivan Reis, een van de belangrijkste en meest bewonderde tekenaars in de stripindustrie, is al actief sinds de jaren 90 en wordt erkend als een creatieve krachtpatser. Ivan is al bijna 20 jaar exclusief tekenaar bij DC Comics. Hij is wellicht het meest bekend voor :

 • Green Lantern
 • Aquaman
 • Justice League
 • Man of Steel

En nog veel meer! Mis je kans niet om deze wereldberoemde artiest te ontmoeten in de Comic Village op Heroes Comic Con, op zaterdag 23 september en zondag 24 september 2023.

RAMON F. BACHS

Deze Spaanse striptekenaar is wereldwijd bekend om zijn fantastische werk voor Dark Horse Comics (Joker vs. Mask, Star Wars, Shrek,…), Wildstorm (Gen-13), DC Comics (Batman: City of Crime, Batman: Streets of Gotham, Batgirl,…), en Marvel (Ultimate Spider-Man, Avengers: Earth’s Mightiest Heroes,…). Ondanks zijn enorme catalogus is hij waarschijnlijk het best bekend voor

 • Venom
 • Detective Comics
 • Star Wars
 • What if?

En nog veel meer! Ontmoet de grote Ramon F. Bachs in de Comic Village van Heroes Comic Con, op zaterdag 23 september en zondag 24 september 2023.

JILL THOMPSON

Heroes Comic Con verwelkomt met trots de grote, multi-Eisner Award-winnares Jill Thompson, door veel critici beschouwd als een van de meest begaafde creators van het moderne tijdperk van stripboeken. Ze is het best bekend voor:

 • Scary Godmother
 • The Sandman
 • Wonder Woman: True Amazon
 • The Invisibles
 • The Little Endless
 • Finals
 • Beasts of Burden

en nog veel meer! Bezoek dit wereldberoemde talent in het Comic Village van Heroes Comic Con, op zaterdag 23 september en zondag 24 september 2023.

GEORGE PRATT

Als je een Eisner-award, een Speakeasy-award, een gouden Spectrum-medaille en een reeks andere onderscheidingen hebt gewonnen met je werk, kun je gerust zeggen dat je een icoon in de stripindustrie bent. En raad eens: jij hebt de kans om dit ongelooflijke talent te ontmoeten op Heroes Comic Con!
George Pratt is vooral bekend om:

 • Wolverine Netsuke
 • Batman: Harvest Breed
 • Enemy Ace: War Idyll

En nog veel meer ! Breng een bezoek aan dit wereldberoemde talent in de Comic Village op Heroes Comic Con, zaterdag 23 september en zondag 24 september 2023.

Cian Tormey

Deze exclusieve tekenaar van DC Comics met een Marvel-achtergrond voltooide onlangs zijn bekroonde Son of Superman: Kal El-serie met Tom Taylor, maar hij heeft ook andere geweldige prestaties op zijn naam staan. Hier zijn slechts enkele voorbeelden:

 • Alan Scott: The Green Lantern
 • Catwoman
 • Darkhold
 • Nightwing
 • Batman and the Outsiders
 • Valkyrie

en nog veel meer! Bezoek dit wereldberoemde talent in de Comic Village op Heroes Comic Con, op zaterdag 23 en zondag 24 september 2023.

PAUL KAMINSKI

Paul Kaminski is de redacteur van de DC Comics “Metropolis”-boekenseries, met belangrijke titels en personages als Superman, Green Lantern, Shazam en vele anderen.

Hij zal er niet alleen zijn om je te ontmoeten, maar ook om naar je portfolio te kijken en je waardevol advies te geven. Plus, op zaterdag 23 september geeft hij een workshop getiteld “How to get work for DC Comics”.

Grijp deze kans op Heroes Comic Con, op 23 en 24 september in Brussels Expo!

ANDRÉ LIMA ARAújo

Deze artiest is waarschijnlijk het best bekend als de (mede)maker van de originele titels

 • Man Plus
 • Generation Gone
 • Phenomena
 • A Righteous Thirst For Vengeance

evenals voor zijn talrijke titels voor Marvel, DC en vele anderen. Zijn werk omvat ook conceptuele kunst en karakterontwerpen voor tv-shows, films en videogames.
Grijp deze kans op Heroes Comic Con, op 23 en 24 september, in Brussels Expo!

Ferran Rodriguez

Spaanse striptekenaar, vooral bekend om zijn werk voor Sonic The Hedgehog, Disney- (met name Donald Duck) en Pixar- strips, Star Wars, Dreamworks franchises, DC, Mattel en nog veel meer. Bezoek zijn website voor meer informatie!

AMAZING AMÉZIANE

Beroemde Franse auteur van graphic novels over Quentin Tarantino, Martin Scorsese, Mrs Davis, Muhammad Ali en vele andere historische figuren. Met 22 boeken in twee decennia heeft deze geweldige artiest voor elk wat wils in Comic Village!

JENNY

Deze Franse artieste is vooral bekend van haar werk voor Les Légendaires – Résistance, Les Légendaires – Origines 4, La rose écarlate – Missions, Mathilde en manga’s zoals Comme un garçon, Pink Diary & Sara et les contes perdus.

VINCENZO CUCCA

Deze Italiaanse kunstenaar heeft een uniek talent om je te laten blozen of verwonderen met zijn tekeningen. Hij is verantwoordelijk voor Hot Charlotte en Pandamonia, maar ook voor Conquests, She-Hulk en The Grimm Fairy Tales. Hij wordt vergezeld door zijn partner Mariacristina Federico, die de Hot Charlotte-strips inkleurt.

DAVID BORIAU & GOUM (zaterdag)

Met de Belgen Goum als illustrator en Boriau als auteur zijn de resultaten altijd goud. Kijk maar naar de strip La fabrique des rêves die ze samen maakten. Je kent Goum ook van de strips Comme des bêtes en Marsupilami, en Boriau van verhalen als Wanted – Portrait de sang en Obscuria.

ZÉMIAL

De Franse tekenaar Zémial is vooral bekend om zijn mangatekenkunsten, die hij goed heeft gebruikt in zijn Shonen Avengers-strips. In deze serie combineert Zémial mangastijl met de “cool factor” van Marvel’s Avengers. Een must-read!

PIERRE ALARY (ZONDAG)

Deze artiest is vooral bekend van de herdachte werken van Conan, Zorro en Gone with the Wind.

Unieke tekeningen en handtekeningen

De vele talenten van de Comic Village staan klaar om hun potloden prachtig over papier te strijken, hun inktpotten te legen en hun verf te orkestreren om een prachtig kunstwerk te maken dat je mee naar huis kunt nemen.

Voor tekeningen heb je twee keuzes: je vraagt de kunstenaar om een schets tijdens het evenement, of je vraagt enkele weken op voorhand om een meer gedetailleerde tekening en je krijgt het resultaat tijdens het evenement.

Weinig dingen in het leven kunnen tippen aan het gevoel een comic con te verlaten met je eigen unieke kunstwerk, compleet met handtekening van de kunstenaar. Een herinnering om voor altijd te koesteren!

Klik op de knoppen hieronder om te zien hoe je tekeningen, opdrachten en handtekeningen kunt verkrijgen.

Laat je insprireren
in workshops en panels

Naast het aanbieden van unieke schetsen, opdrachten en handtekeningen tijdens het Heroes Comic Con weekend, nemen de gastkunstenaars ook de tijd om hun geheimen en verhalen met u te delen in workshops en panels.

Deze sessies zijn ideaal voor beginnende tekenaars die hun vaardigheden willen bijschaven, fans die nieuwsgierig zijn naar de oorsprong van hun favoriete stripfiguren, enzovoort. Woon deze sessies bij en laat je inspireren!

Live: The Drawing Battles

Kom kijken hoe ‘s werelds beste striptekenaars live voor jou strijden en tekenen! Wie heeft de scherpste pen, wie heeft de meest ongebreidelde creativiteit? En het belangrijkste, hoe zullen de geweldige resultaten eruit zien? Ontdek het op Heroes Comic Con !