Comic Village

Welkom in de Comic Village van Heroes Comic Con, waar de grootste artiesten samenkomen om jou te ontmoeten!

Op Heroes Comic Con nodigen we de grootste namen uit de stripwereld uit en plaatsen hen als goeroes aan de top van de Comic Village-berg. De grote uitgevers zoals Marvel en DC Comics sturen hun beste en populairste veteranen en jullie, de gelukkigen, krijgen de kans hen te ontmoeten. Zij staan klaar om jou unieke kunstwerken, handtekeningen en advies te geven. Hieronder vind je meer informatie over hoe het werkt, waar je heen moet en waarom het een unieke kans is. Laten we de kunst van de passie en de passie van de kunst vieren.

Portfolio Reviews door de besten in de sector

Grijp je kans om je eigen comic-werk voor te leggen aan Paul Kaminski, editor bij DC Comics! Je krijgt tips en trucs, manieren om te verbeteren en goede raad van een wereldvermaard expert! En wie weet, misschien krijg je wel een job bij de sterren aan het comic-firmament.

Unieke tekeningen en handtekeningen

De vele talenten van de Comic Village staan klaar om hun potloden prachtig over papier te strijken, hun inktpotten te legen en hun verf te orkestreren om een prachtig kunstwerk te maken dat je mee naar huis kunt nemen.

Voor tekeningen heb je twee keuzes: je vraagt de kunstenaar om een schets tijdens het evenement, of je vraagt enkele weken op voorhand om een meer gedetailleerde tekening en je krijgt het resultaat tijdens het evenement.

Weinig dingen in het leven kunnen tippen aan het gevoel een comic con te verlaten met je eigen unieke kunstwerk, compleet met handtekening van de kunstenaar. Een herinnering om voor altijd te koesteren!

Klik op de knoppen hieronder om te zien hoe je tekeningen, opdrachten en handtekeningen kunt verkrijgen.

Laat je insprireren
in workshops en panels

Naast het aanbieden van unieke schetsen, opdrachten en handtekeningen tijdens het Heroes Comic Con weekend, nemen de gastkunstenaars ook de tijd om hun geheimen en verhalen met u te delen in workshops en panels.

Deze sessies zijn ideaal voor beginnende tekenaars die hun vaardigheden willen bijschaven, fans die nieuwsgierig zijn naar de oorsprong van hun favoriete stripfiguren, enzovoort. Woon deze sessies bij en laat je inspireren!

Live: The Drawing Battles

Kom kijken hoe ‘s werelds beste striptekenaars live voor jou strijden en tekenen! Wie heeft de scherpste pen, wie heeft de meest ongebreidelde creativiteit? En het belangrijkste, hoe zullen de geweldige resultaten eruit zien? Ontdek het op Heroes Comic Con !