Comic Village

Welkom in de Comic Village van Heroes Comic Con, waar de grootste artiesten samenkomen om jou te ontmoeten!

Op Heroes Comic Con nodigen we de grootste namen uit de stripwereld uit en plaatsen hen als goeroes aan de top van de Comic Village-berg. De grote uitgevers zoals Marvel en DC Comics sturen hun beste en populairste veteranen en jullie, de gelukkigen, krijgen de kans hen te ontmoeten. Zij staan klaar om jou unieke kunstwerken, handtekeningen en advies te geven. Hieronder vind je meer informatie over hoe het werkt, waar je heen moet en waarom het een unieke kans is. Laten we de kunst van de passie en de passie van de kunst vieren.

Comic Village-gasten

Heroes Comic Con zet ‘s werelds meest getalenteerde artiesten op een stralend voetstuk.
Beter nog, we zetten ze op een stoel voor je neus.
Schud hen de hand, bespreek je favoriete verhalen en scoor een bijzondere tekening.
Geniet van de show!

DARICK ROBERTSON

MEDE-BEDENKER VAN 'THE BOYS'

Darick Robertson is een gevierd Amerikaans striptekenaar, schrijver en bedenker wiens carrière tientallen jaren overspant.

Deze getalenteerde tekenaar is medebedenker van de immens populaire serie The Boys en van het bekroonde Transmetropolitan.

Darick heeft ook geschreven en geïllustreerd voor Marvel en DC Comics personages zoals Batman, Superman, The Justice League of America, Wolverine, Conan The Barbarian, The Punisher en Spider-Man. Ook Teenage Mutant Ninja Turtles en Greaser: Gemini Blues schitteren op zijn cv.

Grijp je kans om deze wereldberoemde artiest te ontmoeten in Heroes Comic Cons Comic Village op zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2024.

Ook het Made in Asia-festival (waartoe je gratis toegang hebt met je Heroes Comic Con-ticket) heeft een heleboel interessante Japanse en Europese artiesten te gast. Klik op de volgende link om meer te weten te komen.

Unieke tekeningen en handtekeningen

De vele talenten van de Comic Village staan klaar om hun potloden prachtig over papier te strijken, hun inktpotten te legen en hun verf te orkestreren om een prachtig kunstwerk te maken dat je mee naar huis kunt nemen.

Voor tekeningen heb je twee keuzes: je vraagt de kunstenaar om een schets tijdens het evenement, of je vraagt enkele weken op voorhand om een meer gedetailleerde tekening en je krijgt het resultaat tijdens het evenement.

Weinig dingen in het leven kunnen tippen aan het gevoel een comic con te verlaten met je eigen unieke kunstwerk, compleet met handtekening van de kunstenaar. Een herinnering om voor altijd te koesteren!

Klik op de knoppen hieronder om te zien hoe je tekeningen, opdrachten en handtekeningen kunt verkrijgen.

Laat je insprireren
in workshops en panels

Naast het aanbieden van unieke schetsen, opdrachten en handtekeningen tijdens het Heroes Comic Con weekend, nemen de gastkunstenaars ook de tijd om hun geheimen en verhalen met u te delen in workshops en panels.

Deze sessies zijn ideaal voor beginnende tekenaars die hun vaardigheden willen bijschaven, fans die nieuwsgierig zijn naar de oorsprong van hun favoriete stripfiguren, enzovoort. Woon deze sessies bij en laat je inspireren!

Live: The Drawing Battles

Kom kijken hoe ‘s werelds beste striptekenaars live voor jou strijden en tekenen! Wie heeft de scherpste pen, wie heeft de meest ongebreidelde creativiteit? En het belangrijkste, hoe zullen de geweldige resultaten eruit zien? Ontdek het op Heroes Comic Con !