NINTENDO
@ HEROES COMIC CON

Bekijk hier welke spannende games, hardware, toernooien en andere activiteiten je kunt verwachten van gamegigant Nintendo, op 24 & 25 september 2022, in Brussels Expo!

Beschikbare games

Bezoek de Nintendo stand en ontdek de Nintendo Switch familie, inclusief het Nintendo Switch OLED-model.

Kirby's Dream Buffet

Race je weg naar de overwinning door zo veel mogelijk lekkers te eten, zoals chocolade, ijs en andere lekkernijen. Hoe meer je eet, hoe sneller je naar de overwinning rolt! Smul jij van de overwinning?

Nintendo Switch Sports

Wil je bewegen én gamen tegelijkertijd? Dat kan met de sportieve game Nintendo Switch Sports. Warm je spieren op en daag jouw vrienden en familie uit in zes sporten: bowling, tennis, badminton, volleybal, chanbara en voetbal. Fun verzekerd!

Splatoon 3

Welkom in Splatsville! Ontdek Splatoon 3, de nieuwste game van Nintendo die sinds 9 september in de winkel ligt. Speel de single player en beleef het verhaal van de Inklings en de Octolings. Genoeg geoefend? Neem het dan op in een team van vier tegen vier in Grondoorlog en verover een zo groot mogelijk terrein door het te bekladden met inkt. Moge de beste winnen!

Deze game heeft geen introductie nodig: het is Mario Kart, baby!

TOERNOOIEN

Test je skills in Nintendo Switch Sports en Mario Kart 8 Deluxe in deze gratis Nintendo-toernooien, op zaterdag en zondag!
Mario Kart 8 Deluxe – Toernooi Elk uur is er een ander circuit speelbaar van de 16 race tracks van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas (set 1 en set 2). De speler die aan het eind van elk uur de snelste tijd heeft neergezet, op dat specifieke circuit, wint een leuke Nintendo-goodiebag.
  • Zaterdag: 11u – 18u
  • Zondag: 11u – 17u
Lees hier de wedstrijdvoorwaarden (PDF, 152 kB).
Nintendo Switch Sports – Toernooi Ben je een expert in bowling van Nintendo Switch Sports? Kom dan je bowlingkunsten testen en gooi de hoogste score op de obstakelbaan. Heb je de hoogste score op het einde van de dag? Dan win je een leuke Nintendo-goodiebag!
  • Zaterdag: 11h – 18h
  • Zondag: 11h – 17h
Lees hier de wedstrijdvoorwaarden (PDF, 151 kB).

Fotohoek

Heb je altijd gedroomd om zoals Mario uit de Groene Buis te springen? Grijp dan je kans! Neem de foto, deel die op sociale media en geef een kleine ‘yahoo’-gil. Veel plezier!

Waar staat Nintendo?

Nintendo zal aanwezig zijn in de Gaming Zone (Hal 7), stand T.03.